Algemene informatie

Mixed Cricket Club „Hengelo”, bestaat sinds 1954 en we hebben op verschillende plekken in Hengelo gezeten. We zijn nu blij met ons eigen clubhuis, cricket pitch en oefenkooi op Sportpark Slangenbeek. We hebben twee elftallen die beide in een landelijke competitie spelen. We hebben een leuke mix van Nederlandse en buitenlandse cricketers.

We hebben momenteel geen jeugdelftal, maar de jeugd is van harte welkom. We willen op termijn graag weer jeugdcompetitie spelen en het is al vanaf jonge leeftijd prima mogelijk om op het laagste niveau met volwassenen te cricketen.

Zowel ervaren cricketers als beginners zijn van harte welkom! 


Kennismaken

Kom gerust kennismaken op een training (klik hier) of op een wedstrijddag (we zijn van half april tot en met half september op veel zondagen aanwezig vanaf 11:00 of 12:00). Als je vooraf zeker wil zijn dat er iemand is, neem even contact op. 

Meedoen aan trainingen is uiteraard vrijblijvend.


Lid worden

Lidmaatschap kost €140,- per jaar en daar komt een wedstrijdbijdrage van €9 per wedstrijd bij. We innen een geschat aantal wedstrijdbijdrages van tevoren en we verrekenen het weer achteraf aan de hand van het werkelijk aantal gespeelde wedstrijden.

Klik hier om je in te schrijven.

Of klik hier voor ons aanmeldingsformulier om te printen (or click here for English version of PDF membership application).